HUMOR SUROBOYOAN JILID 4 PDF

Humor Suroboyoan – Jilid 3. Halaman 3 Sumber cerito jilid telu iki sik pancet njagakno seko wong mblakrak, dhadhi lek onok Halaman 4. Daftar Isi. Humor Suroboyoan Jilid 1. Text; Jare, · Ndhik, · Ambek, · Mari, · Onok, · Ngono, · Arek, · Suroboyoan, · Jilid, · Wonokairun, · Read the latest magazines about Wonokairun and discover magazines on

Author: Totilar Nikojora
Country: Bulgaria
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 1 May 2015
Pages: 159
PDF File Size: 15.11 Mb
ePub File Size: 14.11 Mb
ISBN: 430-9-46443-368-6
Downloads: 25124
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mazurisar

Aku tak nguyuh sembarang nduk endi, sak karepmu.

Humor Suroboyoan – –

Sing bagian ketiga iku isine cerito Wonokairun ambek Bunali. Munawar gak mulih tapi langsung nang bengkel mbenakno sekok sepeda montore. Bareng dikandani lek umure iku 45 gak onok sing percoyo, bareng didhudhuhno KTPne dhadhak semburat kuabeh.

Biyen opo-o jik enom. Lha iki pas aku lungguh ndhik ngarepe sampeyan ae wis ping telu aku ngentut.

Humor Suroboyoan – yimg.com

Ibu-ibu desa nDiwek nduwe acara kate nang Jakarta, tapi dudu katene melok bengakbengok nang bunderan HI. Krungu sumpahe mat Pithi, Sarpokah langsung ngangkat rok-e tibakno gak bumor kathok. Dekeken ember nduk endi ae. Kathik jjlid pating pethokol, cumak nggawe swempak kulit macan, ndah niyo anune, rek Eling jugak to peno, nek mari ngono onok wong-wong peneliti sing kesasar ndik alas, sing salah sijine jenenge Jane, ayu, putih lha ancene wong barat, guk!

  HEIDENHAIN LS 323 PDF

Aku kudhu isok mbales ngisin-ngisin wong elek iki, pikire Wonokairun.

Atine rodhok sedih soale pas tangi isuk bojone meneng ae euroboyoan ngucapno selamat, koyoke lali. Mbah Surti, embahe Mat Pithi, lungguh lesu ndik kursi sing wis jebol kabeh.

Salah sijine cewek ngomong “Kene tak tambanane cak, wong aku ahli humog phisik”. Lha Soleh iku wis suwe ngesir Romlah. Pak pendeta bingung, wong gak rumangsa pesen pasir, lhah diage apa? Embong wis suepi, gak onok bemo sing lewat, ojek yo gak onok. Pas sampek kos-kosan, Yuk Ni ngongkon Cak Dri ngaso dhiluk.

Rupane persis Tom Cruise! Lha sing tentara iku ambek ngusap-ngusap pipine sing kenek kaplok melok mbatin pisan,”Jangkrik, gak melok ngesun tapi kenek kaplok. Cak Dri budhal kerjo ambek ati nelongso. Iki lho parasute sik onok loro. Sofia Lacuba ae kalah adoh rek Mari moco aji-aji, Wak So mulai mindahno lorone bojone Turkan sing wis tambah mules. Pas ditinggal ijenan, Cak Dri wis mbayangno kejutan seko Yuk Ni, atine humir gak sabar. Tarzan mundur rodok adoh, kira-kira limang meter.

  CHARPATA PANJARIKA STOTRA PDF

Pas sore-sore udan jumor si Kuncung udan-udan dolan nang kelurahan. Wis mari merikso, doktere ngomong ngene, “Waduh Ning, yo pantes bayek sampeyan kuru, wong sampeyan iku gak ndhuwe susu. Mari diombeni banyu, Sutaji rodhok adem terus isok cerito ndhik Romlah.

Fatal Chaos (Jilid 4) 4th Attack

Onok napi ucul seko LP Medaeng, Napine iku wis dipenjara 10 taun perkoro narkoba. Isine wong wedhok ayu-ayu semlohe, sikile mulus-mulus gak onok sing bubulen. Maune yo enak koyok sing mbok omongno wingi. Halaman 19 Humor Suroboyoan — Jilid 2 “Aku ndhuwe bojo anyar ndhik omah, sik tas ae tak rabi, umure 20 taun, sik enom, ayu, semlohe.

Mat Pithi pancen nggladrah.

Aku ngglibet ae nang selangkangane. Beo ndelok onok uwong sing juga dipaku, ndhaplang tangane. Begitu ndhelok timbangan, Margaret tambah pucet kewedhen, terus mlayu maneh sampek akhire pethukan ambek aku njaluk nunut. Humor Suroboyoan — Skroboyoan 4 E Tibakno sing main golf cewek loro, langsung marani Mat Pithi “Cak, cak, wah njaluk sepurane yo.